HR hab matracok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#3837) matracguru
2020-10-22 06:41:30

Kedves Ági,

igyekezni fogunk nagyon!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ági (#3836)
(#3836) Ági
2020-10-21 15:50:06

Kedves László!

Köszönöm a gyors választ és segítséget! Hát elég hosszú így a kiszállítási idő sajnos, de megvárom.
Kiválasztom a matracot az ággyal együtt és egyben elküldöm a megrendelést.

Üdvözlettel:
Ági

(#3835) matracguru
2020-10-21 14:55:47

Kedves Ági,

Zafír ágykeret fejvég magassága ca. 70cm, a fa természetes színe látszik és lakkozva. Pillanatnyilag rendelést tudunk felvenni folyamatosan csúszó határidővel ami jelenleg olyan 3-4 hét (ha addig nem történik változás). Ceriflex Classic Hard és Classic Memory matracok készletről elérhetők. Sleep Hard és Memory Classic normál esetben 2-3 hét, most leginkább 5-6 hét a beérkezési határidő. Sajnos külső beszállítók esetén nincs ráhatásunk a szállítási határidőre, elég nagy alapanyag problémák vannak mindenhol.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ági (#3834)
(#3834) Ági
2020-10-21 10:58:02

Üdvözlöm!

Szeretném megkérdezni, hogy milyen hosszú a szállítási idejük? Kiválasztottam egy ágyat és matracot is. Vidéken lakom. Gondolom ez függ a termékek elérhetőségtől, de látom, hogy alább már említették, hogy "alap értelmezésben van készletük állandóan".
Ezt az ágyneműtartós ágyat választottam:
https://www.matracguru.hu/akcios_agyak/zafir_akcios_agy
Az ággyal kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ugye jól tudom, hogy elemekre szerelten szállítanak, megerősítenék ezt. Köszönöm! Illetve a fejvég részről érdeklődnék, hogy az milyen magas ezen ágy esetében? Valamint az, hogy natúr termék, az annyit tesz ugye, hogy a fa eredeti színe látszik, pácolás nélkül, csak lakkozással?

Két gyártó matracai között gondolkozom, tudnának esetleg segíteni, hogy melyikről milyen visszajelzéseket kaptak? Tudom a választás elég szubjektív, és érdemes próbálni, de gondoltam azért megkérdezem véleményüket.
https://www.matracguru.hu/akcios_matrac/swiss_dream_sleep_hard
https://www.matracguru.hu/akcios_matrac/relaxx_memory_classic_124_matrac
https://www.matracguru.hu/akcios_matrac/ceriflex_classic_hard_vakuummatrac
https://www.matracguru.hu/akcios_matrac/ceriflex_classic_memory_132_vakuum_matrac

Köszönöm a visszajelzést előre is!

(#3833) matracguru
2020-10-17 12:56:43

Kedves István,

alap értelmezésben van készleten állandóan, amennyiben -nagyon ritkán fordul elő- kifogytunk volna, úgy 1-2 hét a következő szállítmány.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: István (#3831)
(#3831) István
2020-10-15 15:31:07

Kedves László!
Gyors kérdés: ceriflex selena comfort (140x200) rendelése esetén kb mennyit kellene várnunk a matracra?
Köszönöm

(#3830) matracguru
2020-10-07 17:11:41

Kedves Beuska,

pontosan nem értem az ágyat, de azt gondolnám, hogy ki lehet húzni egy ágyneműtartót az ágy alól (gyakorlatilag egy doboz) és arra lehetne tenni egy matracot, így lenne belőle nagy ágy. Amennyiben ez így van,. akkor (ahhoz, hogy egyszer majd ha használják) síkba kerüljön a két matrac, két különböző magasság kellene. Alsó matracnak én nem kerítenék nagy feneket, lényeg, hogy feszes legyen és tartson, így a Ceriflex Classic Hard alkalmas lenne. Amennyiben érdekes a két matrac közti magasságkülönbség, úgy ezt azért figyelembe kellene majd venni a vásárlásnál.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Beuska (#3829)
(#3829) Beuska
2020-10-07 16:28:29

Kedves László,

80x200 cm-es matrac vásárlásában kérném tanácsát.
6 éves fiam részére egy új nagyobb ágyat vásároltunk, az említett méretben keresnék olyan matracot, amiből ha 2 db-ot egymás tetejére rakok, úgy is kényelmes (nem süpped be...stb.)

Az ágy kanapéágy, kihúzható, így a 2 matracot egymás mellé téve egy nagy ággyá alakítható, de alap esetben, a legtöbbször csak szimpla ágyként használná a dupla matraccal egymás tetején.
A korábbi matracunk is Önöktől van, junior vital premium, maximálisan elégedettek vagyunk vele, azt gondoltam abból veszek 2 dbot, de sajnos pont az általam kívánt méretben nem elérhető. Milyen matracot ajánlana ebben az esetben?! Előre is köszönöm a válaszát

(#3828) matracguru
2020-10-05 14:52:18

Kedves Gergő,

szerintem nem érdemes vakon márkákkal vagy konkrét típusokkal vagdalózni. Amennyiben Budapesten vagy a közelben laknak úgy egyszerűbb a dolog. El kellene menni egy pár kereskedésbe. Lehetőleg közepes méretű vagy annál nagyobb szakkereskedésekbe, ahol mix márkaválaszték van. Tapasztalatom, hogy az egymárkás üzletek hajlamosak csak a saját márkájukat ajánlani:-) Ugye ez érthető. Az ő szemszögükből... Két üzletben is elérhető már az Xsensor testnyomáspont-mérés. Elég okos kis kütyü. Nem old meg semmit, de határozott irányt ad. Utána meg próbálni, próbálni, próbálni. Tőlünk például el lehet vinni 2-3 éjszakára a szóba jöhető matracokat kipróbálásra. Ez sem mindig segít, de van amikor a nagy mellényúlásoknak elejét veszi. A hozzáértő tanácsadás, a multibrand üzlet és sok türelem segíteni fog. Szerintem egy matracvásárlás nem egy egy alkalmas és egy üzletes történet. Több üzlet, több alkalom, hozzáértő tanácsadás. Ha vannak szóba jöhető típusok, akkor szívesen segítek tovább az egyes típusok között kiigazodni, mi valós, mi marketing, stb...

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gergő (#3827)
(#3827) Gergő
2020-10-05 14:19:30

Kedves László!

Köszönöm a segítő válaszát.
A csere mellett fogunk dönteni. Ahogy írta is memóriahab nem a mi világunk és nem szeretnénk még egyszer mellé nyúlni.
De milyen irányba induljunk?
Zónázott matracra lesz akkor szükségünk. Oldalt is szeretünk aludni, nem csak háton, ezért vállsülyedést engedjen, de jó alátámasztást biztosítson.
De itt is rengeteg a kínálat:
Hideghab, HR hab, tasakrugós, tasakrugós topperrel...
Ha újra be kell ruházni, akkor hosszú távú tartós megoldás legyen.
Ön mit javasol?

Gergő

(#3826) matracguru
2020-10-04 07:14:32

Kedves Gergő,

alapvetően persze változni fog a komfort, de... Az egyik kérdés az, hog olyan komfortra vágytak-e, mint amit adott esetben majd egy 6cm vastag fesőmatrac fog eredményezni. Ez egy süppedőss, már-nár beleragadós-eémerülős pihe-puha komfort lesz. 4cm fedőmatrac esetéb ez valamelyest tompul, viszont megy vele a kényelem is, tehát lesz ugyan egy felületi puhaságunk, de al alátámasztás még mindig feszes, merev marad. A másik az ergonómiai. MÉg gerincbántalom nélkül is érdemes olyan matracot választani, ami ergonómiai zónákból áll. És nem azért mert trendi, hanem így lehet differenciáltan, egyenletesen alátámasztani a gericoszlopot, hogy az éjszakai pihenés során annak természetes formájában pihenjen.

Egy jelentős összeg ugye már elment erre a projektre. Az a félő, hogy egy újabb 40-60 000 forintos eruházás, ha még sem oldja meg a problémát, akkor már két jelentős összeget dobtunk ki. Érdemes lenne talán meghirdetni, ca, 50%-ot vagy egy kicsit kevesebbet lehet reálisan várni egy már használatba vett matracért. sajnos ez ilyen, higiéniai termékek használt értéke ekörül mozog.

Tekintettel, hogy nem emlékezőhabos terméket választottak, elég valószínű, hogy az Önök közege nem az emlékezőhab. Ez nem mindenkinek jön be. Olyan, mint a lecsó. Ha mégis a termék megtartása mellett döntenek, akkor akár jó minőségű HR habból is lehet egy lágyabb 4-5 cm vastag fedőmatracot készíteni, zerintem akár a Billerbeck is megcsinálja ezt önöknek ugyanabból a huzatból,, mint amiből a mostani matracuk van, így még egységes is lesz.

Ha valahol elakad, továbbra is szívesen segítek!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gergő (#3825)
(#3825) Gergő
2020-10-03 15:15:44

Kedves László!

Gerinc stabilizációs (fúziós) műtétem után lecseréltük 10 éves Magniflex szivacs matracunkat (180x200), mert már túl puha, gödrös, kényelmetlen volt. Helyette egy kemény matracot választottunk, gondolván a jobb gerinc alátámasztásra.
Billerbeck Riviera Nova 180x200 - ra esett a választás, de sajnos olyan kemény, hogy hónapok múltán sem tudtuk megszokni.
Egy fedőmatrac feljavítaná a jelenlegi matrac komfortját? Egy memóriahabos RelaXx topper 6 vagy 8?
A pár hónapos matracot nem gondolnám kidobni, ezért gondolkodok egy fedőmatracon.

Köszönöm válaszát előre is.

Üdvözlettel: Gergő

(#3824) matracguru
2020-09-25 15:07:00

Kedves Mariann,

érdemes lenne az Xsensor rendszernek kicsit utána olvasni és lehetőség szerint élni is a kor technikája adta lehetőséggel, egészen nem várt eredmények is szoktak születni. A felsorolt matracok esetében azt hiszem almákat hasonlítunk körtékkel.

Míg az első kellő termék főként normál habokból ál, viszont ergonómiai kialakításuk, a Signum esetében a kétoldalas keménység jelent előnyt, addig az utolsó kettő terméknél ebben az esetben talán szerényebb ergonómiai megoldással és a két oldalon ugyanolyan komforttal találkozunk.

Amennyiben összeszedjük és összegyúrjuk az összes termék összes jó tulajdonságait (ergonómia, alapanyag, moshatóság, kétoldalas kialakítás, stb), akkor szerint nem ezek a termékek lesznek a befutók.

Érdemes lenne még egy lehetőséget adni pl. a Signum matracokból HR habbalkészülő két változatra is, ahol is az ergonómiai kialakítás és a Signum matracok összes előnye jelenik meg egy nagy tömegsűrűségű HR hab változatban:

Signum Infinity (20cm magas mag, feszesebb komfort)
Signum HR Climatic (18cm mag, kicsit lágyabb, rugalmas érzet)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Mariann (#3817)
(#3823) matracguru
2020-09-25 14:58:57

Kedves Anikó,

én nem látom azt a hú de nagy wow effektet, de nem is biztos, hogy kell lennie. Ökotex minősítés csak a huzat esetében érvényes, ezzel egyébként minden matrachuzat rendelkezik már. Len-kender keverékről semmit nem tudok, nem általános, nyugat-európai piacokon nem jellemző. 100% pamut huzat, lehet hogy valamire jó, de az a feltételezésem, hogy a mosási hömérséklet rovására megy majd. Itt nem ártana (sőt! minimum kellene), hogy 60C°-on mosható legyen. Egyébként meg rettentő drága, de ez nem szakmai kérdés. Annyi biztos, hogy bármelyik tiszta vagy kevert kókusz matracnál vagy jovv vagy nagyon felveszi a versenyt, de nem biztos, hogy a tisztán antibakteriális habokból készülő matracok nem nyújtanak legalább ilye (vagy jobb) megoldást.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Anikó (#3816)
(#3817) Mariann
2020-09-25 05:13:07

Kedves László!

Szeretném a segítségét kérni. Új matracot keresünk, az elmúlt hetek utána olvasása után úgy érzem a csapásirány megvan. A férjem 37 éves, 175 cm és 68 kg. Állandó derék- és hátfájással éli a mindennapjait, hamarosan gerincsérv műtétre is szüksége lesz. Én 33 éves, 168 cm és 55 kg vagyok. 160x200 méretben készül az új ágykeretünk, merev ágyráccsal.
Első sorban azt szeretném, ha a férjem fájdalma enyhülne egy jó matrac által, nekem szerencsére nincsnek fájdalmaim, bár meg kell hagyni a kor előre haladtával a bonell rugót az én derekam sem preferálja.
Kérem segítsen kiválasztani az alábbi típusok közül a legmegfelelőbbet számunkra, amennyiben ez így látatlanban lehetséges.

Relaxx signum dual hard
Medical concept premium
Big springy HD (matracman)
Deep wave HD (matracman)

Azt is megértem, ha az utóbbi kettőről nem kíván nyilatkozni, mivel nem saját termékük, ebben az esetben ezeket kérem törölje a moderátor.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Mariann

(#3816) Anikó
2020-09-21 22:11:53

Tisztelt Cím!

Tanácsát, véleményét kérném újszülöttnek való , 3D MESH AIR WHITE kiságymatracról?
Válaszát előre is köszönöm!

(#3815) matracguru
2020-09-11 07:47:20

Kedves Tibor,

nem fogok tudni elfogulatlan véleményt mondani. A Yatasról rengeteg rosszat tudnék mondani (garanciális ügyintézésük pl), de nem szeretnék, az Isbir matracok disztribúciójában meg részt veszek, így sajna nem én vagyok az, aki Önnek egy objektív tanácsot tudna adni. Érdemes lenne a két kiszemelt matracot technikai adatait és egyéb műszaki tartalomban összehasonlítani, kipróbálni őket. Biztos vagyok benne, hogy sikerül megfelelő döntést hozni.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Tibor (#3812)
(#3814) matracguru
2020-09-11 07:43:48

Kedves István,

a földi árkategóriában nem sok jobb javaslatom lenne. Az ennél még alacsonyabb árkategóriában található matracok sem lennének lágyabbak (hacsak nem emlékezőhabos matracról beszélünk, én nem biztos, hogy erőltetném). A Signum Medium matracnál árban feljebb ugye már találunk HR hab matracokat, amik rugalmasabbak, kicsit lágyabbak, ilyen lehetne pl. a Signum HR Climatic is. Ha nem is másfél éves koruktól, de az én gyerekeim is SIgnum Mediumon aludtak.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: István (#3811)
(#3812) Tibor
2020-09-10 17:52:16

Tiszteletem!180X200 matracvásárlásban gondolkozom két cég típusait nézegetem de nem tudok dönteni Yatas vagy Isbir zsáktugós matrac a jobb,strapabíróbb ez a nagy kérdés...nagyon jó tapasztalatom van Yatas terén ,de nagyon jókat olvasok Life Sleep by Isbir CoolFlow zsákrugós matracáról 860rugó/nm..válaszát előre is köszönöm

(#3811) István
2020-09-10 13:25:26

Kedves László!

Gyerekágyba szeretnénk matracot vásárolni, 160x200-as métrtben. Egyelőre velünk alszik a kicsi (18 hónapos) , de lassan szeretnénk átszoktatni. Érdemes lenne ilyenkor ugyanolyan típust választani, mint amilyen a mi matracunk? (Relaxx signum dual medium) Vagy az túl kemény egy gyerekágyba?
Előre is köszönöm!

(#3810) matracguru
2020-09-08 04:29:12

Kedves György,

a babrugós matracok nem mindegyikénél igaz, hogy le van zárva. Ugye ez a "le van zárva" a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy hab keretben találhatók a habrugók. Ez azonban sem pl. a Swiss Tech Dinamic plusz matrac sem pedig az összes Levital matrac esetében nincs így. A szűk keresztmetszet a matrachuzat lesz, annak az egyedi méretű gyártása probléma. Még a Swiss Tech Dinamic Plus esetében nagyobb az esély, ha gondolja futhatunk vele egy kört. A matrac belső szerkezetét tekint és maradva a már említett Dinamic + matracnál egy szélesebb matracbl visszavágni a kért méretet nem hiszem, hogy gondot okozna. Ehhez persze kellene a méret, hiszen 200cm-nél szélesebb termék toldás-ragasztás nélküli gyártására nincs lehetőségünk.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3809) János György
2020-09-07 23:41:35

Kedves László !
Kérem, ha lehetséges segítsen nekem. Matracokat szeretnénk cserélni, meglévő ágyakhoz. A problémát az jelenti, hogy csípőizületi és gerincproblémáim is vannak és az egyikhez keményebb, a másikhoz lágyabb matrac kellene. A csípőizületi problémát egyébként túl kemény matracok (epeda párnák), annak is főleg a még keményebb elválasztó részei okozták.

Elkezdtem matracokat keresni és eddig a habrugós bizonyult a legjobbnak, annak is az a változata amelyben a legtöbb habrugó van. Erről viszont kiderült, hogy nem tudják egyedi méretben legyártani. Mivel nagyon szeretném megoldani a problémát, akár az ágyat is át- alakíttatnám a standard 200 cm-es es hosszúságúra, a szélességi mérettel azonban nem tudok mit kezdeni, mert a mi ágyaink mérete 6 cm-el szélesebb a legközelebbi standard méretnél.
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e nekem a problémáimnak megfelelő matracot ajánlani, illetve azt le tudják-e gyártani egyedi méretben, vagy ha ez nem megy, tudna-e olyan anyagot ajánlani amellyel a matrac szélességi méretét két oldalt 3-3 cm-el meg lehetne toldani. Arra is felhívták a figyelmemet, hogy a habrugós matracok egyik előnyös tulaj-donsága, hogy jól szellőzik, ha viszont oldalról meg van toldva, akkor ezzel leszigetel-jük a szellőzést. Létezik-e esetleg valamilyen a célnak megfelelő lyukacsos szerkezetű anyag ?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel
János György

(#3808) matracguru
2020-09-03 05:36:05

Kedves Anikó,

tekintettel, hogy a két külön matracnak talán több hátránya van ebben az esetben mint előnye (középen rés lesz, mindkét oldalon ugyanaz a matrac, ugyanaz a komfort), így én a 160-as méretben gondolkoznék. A Sigllo matrac egy viszonylag feszes, ergonómiai kialakítás nélküli matrac, ami eredetileg Olaszországban készül, de már magyar termék. Az eredeti olasz vákuummatracok között hasonló vagy alacsonyabb árban lévő alternatívák lehetnének a Ceriflex Silver Active vagy a Selena Comfort. Az utóbbi két termék nagyobb mennyiségben készleten van, így csak az egy-két napos logisztikai időt kell rászámolni. A Siglo esetében minden csütörtökön érkezik beszállítás, tehát az azt követő hétfő-keddi napon érkezne meg Önökhöz.

A megadott adatok alapján szerintem az összes felsorolt termék feszes lesz. Amennyiben a családi költségvetés megengedi, úgy érdemes lenne egy kicsit körülnézni a HR hab matrac között is lehetőleg olyan termékek között, amelyek ergonómiai kialakítással bírnak. Ezen termékek rugalmasabbak, légáteresztőbbek, hosszabb élettartamúak, jobb formakövetéssel és alaktartással rendelkeznek. (HR Climatic, Signum Infinity, HR High Comfort, stb)


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Anikó (#3805)
(#3805) Anikó
2020-09-02 08:59:50

Kedves Matracguru!

Adott két 160x200-as ágy, amibe matracot szeretnénk vásárolni. Nagy a választék, eligazodni nem tudok, ezért kérnék némi segítséget, hogy milyen lehet nekünk jó.
Egyik ágyon csak a férjem aludna most, 64 kg (később én is csatlakoznék, de most én a gyerekkel alszom)
Másik ágyon lennék én, 70kg és a 15kg-os lányom.
Én hátfájós vagyok, de szerintem a rossz ágy miatt, és főként oldalt alszunk mind a hárman.
A kérdésem elsősorban az, hogy ilyen elosztással jó -e, ha 160x200-as matracot veszünk, vagy inkább a 80x200-asból kellene 2-2?
Másik kérdés, hogy milyen matracot javasolna? Amit én kinéztem jó lehet -e, ami ez: Best dream siglo.
Harmadik kérdés pedig a szállítási idő lenne, hogy ha megrendelem, hány nap alatt kapom meg?

Előre is köszönöm!

Üdv: Anikó

(#3804) matracguru
2020-08-28 07:13:36

Kedves Norbert,

sajnos nem. Soha nem kellett még matracot bevizsgáltatnunk. Az általunk készült és az Eurofoam által gyártott habok esetében az esetleges problémás egy-két terméket az Eurofoam bevizsgálja, nem hinnám, hogy "külsős" vizsgálotokra van idejük, kapacitásuk. Biztosan tisztában a garanciális feltételekkel és az ehhez kapcsolódó fogalmakkal, azért margó szélen megjegyezném, hogy a Vásárlót bizonyítási kényszer csak abban az esetben terheli, ha lejárt a garanciális idő (kellékszavatosság, jótállási idő) és a helyébe a gyártó/forgalmazó által önként vállalt szavatosság lép be.

Irtam erről cikket is, tanácsoltam is már vagy 1000x, hogy a hangzatos 20-25 év szavatosság vásárlói biztonság szempontjából nem jelent túl sokat éppen a bizonyítási kényszer végett.

Érdemes lenne felvenni a Fogyasztóvédelemmel a kapcsolatot, egy misét megér. Egy részről lehet, hogy tudnak tanácsot adni a bevizsgálást illetően, más részről minden esetben ki lehet tűzni egy békéltetőtestületi tárgyalást, ahová a vállalkozásnak kötelessége elmenni és ahol akár megállapodást is lehet kötni a vitás esetekben.

https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/bekelteto_testuletek

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Norbert (#3803)
(#3803) Norbert
2020-08-27 13:30:34

Jó napot kívánok!

Dormeo matracot szeretnék bevizsgáltatni.
Bevizsgálási szakvéleménnyel kell alátámasztanom, hogy a 2018. januárjában vásárolt matracom meghibásodása (besüpped középen) gyártási okokból ered vagy arra vezethető vissza.
Ebben az esetben cserélik a matracomat.
Tudnak nekem segíteni?
.

Németh Norbert

(#3802) matracguru
2020-08-12 21:38:20

Kedves Benedek,

volt idő, amikor még... Aztán nagyon elmentek az árak, nagyon megnőtt a szállítási határidő és nagyon elment a kedvünk az egésztől. Szóval sajna nem.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Benedek (#3801)
(#3801) Benedek
2020-08-12 16:29:11

Kedves László!

Tempur matracot és párnát keresek, de nem találok üzletet, ahol megvásárolhatnám. Önök nem forgalmaznak?

(#3800) matracguru
2020-08-10 20:16:46

Kedves Dávid,

alapból ugye ez a cél:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: David (#3799)
(#3799) David
2020-08-10 09:05:41

Kedves Laszlo!

Koszonom valaszat! Elolvastam a cikket es a hetvegen megbontottam a karpitozast az agyon. Nalam a szivacsreteg alatt egy teljesen jo allapotban levo, tomor fa lap talalhato. Ebben az esetben is erdemes ezt eltavolitani? Az en elgondolasom az volt, hogy a karpitot korben felvagom, kiszedem a szivacsreteget es karpitott visszarogzitem az agykerethez es a megmaradt fa lapra kerulne ra az uj matrac.

Udvozlettel,
Balogh David


Matrac fórum betekintő ablak

2020-10-22 06:41:30

Kedves Ági, igyekezni fogunk nagyon! Üdvözlettel:Pálinkás LászlóMatracGuruMatrac fórum ...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3516